De herfst is begonnen en de winter komt er al in snel tempo aan, maar dat betekent niet dat je jezelf kunt voorbereiden op de lente! Even de gedachten weer bij het lekker weer en de heerlijke zon. De lente betekent dat je straks weer naar buiten kunt gaan, picknicken in het park, festivals bezoeken en noem maar op! Alleen bij de gedachte al wordt je al enthousiast toch? Het is altijd fijn om weer even buiten te zijn als het voorjaarszonnetje voor het eerst schijnt. Op festivals is het altijd ontzettend druk. Je wil je spullen goed in het oog houden, zodat je alles wat je meeneemt naar het festival toe, ook weer mee kunt nemen naar huis. Eenmaal op het festival aangekomen, blijkt echter dat je net zo’n tas hebt als honderd andere festivalgangers. Zoek dan maar eens al je spullen terug in het festivalgeweld. Gelukkig hebben wij de leukste manier om direct je spullen te herkennen op een drukke plaats! Of je nu op een festival bent, in een pretpark, of simpelweg ergens je creativiteit wil laten zien: een bedrukte tas met je eigen creatie herken je overal terug!

Hoe gaat dat in z’n werk?

Om een gave eigen tas te maken, is het van belang dat je precies weet wat je wil. Vooral bij het ontwerpen van de opdruk is het handig om te weten welke kleur de tas van je voorkeur heeft en wat je precies wil qua opdruk. Kies dus als eerst een kleur uit voor de tas. Zo kun je je logo/opdruk er op aanpassen. Als je heel handig bent met Adobe-programma’s zou je een leuk logo kunnen ontwerpen met behulp van Adobe Illustrator. Als je grafisch iets minder bedeeld bent, geen probleem natuurlijk! Er is vast iemand in je omgeving die het wel kan! Bij het ontwerpen van het logo moet je dus allereerst rekening houden met wat de kleur van de tas is. Ook is het belangrijk dat je de maximale afmetingen weet van de grootte van het logo. Zo voorkom je dat het logo eigenlijk te groot wordt voor de tas en je bij aankomst van je pakketje erachter komt dat je een halve opdruk hebt. Ontwerp en creëer geheel je eigen opdruk en stuur deze op. Dan ben je binnen een week klaar voor dat festival!

Ontwerpen van een opdruk

De leukste opdrukken zijn de meest persoonlijke opdrukken. Wat tekent jou? Eigenlijk zou de tas direct aan jou moeten worden toebedeeld als iemand zegt: ‘Hey, van wie is die tas?’. Dus kijk bij het ontwerpen van een opdruk vooral naar wat jij leuk vindt en wat jou kenmerkt. Vraag eventueel nog wat vrienden. Waar denken zij aan als ze aan jou denken? Zo ontstaan de leukste ideeën die je kunt gebruiken! Ben jij al klaar voor de lente? Bij Supreme Relatiegeschenken hebben we veel mogelijkheden om producten te bedrukken. Neem bijvoorbeeld onze katoenen tassen, deze zijn heel praktisch en worden alleen maar mooier met een bedrukking die je zelf bedacht of gemaakt hebt.